Çfarë duan gratë? Përgjigjen për këtë pyetje jua tregojnë Adi dhe Foni!
Ju Flet Trupi • 17:09 26/06/2021
Edhe këtë javë, dyshja e preferuar, Foni dhe Adi, kanë hapur një diskutim shumë interesant. Çfarë duan gratë, sipas tyre? Shpjegimet më interesante jua tregojnë ata në emisionin “Ju Flet Trupi”. Adi Pojana Foni Ilia Dj Danko
Gjuha e trupit në vendin e punës! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:40 22/01/2023
Çfarë është flirtologjia?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:09 15/01/2023
Si e lexojnë japonezët shëndetin në fytyrën e njerëzve? | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:41 31/12/2022
Pse burrat nuk martohen?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:25 25/12/2022
Nëse nuk je i martuar atëherë mos u marto! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 14:04 18/12/2022
Shenjat paralajmëruese që tregojnë se burrat po ju tradhtojnë! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 10:51 11/12/2022
Si ta kuptoni se gruaja po ju tradhton! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:05 04/12/2022