Çfarë është Manifesta?
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 18:59 13/05/2022
Ashtu si çdo episod i ‘Çdo gjë është ashtu si duket’ ku nga java në javë ka tema nga më të ndryshmet edhe këtë herë një emision shumë i veçantë me disa të ftuar ku u fol për ‘Manifesta’. Manifesta, Bienalja Nomade Europiane vjen në Prishtinë me qëllim fuqizimin e qytetarëve për të rikthyer hapësirën publike tek ata përmes artit dhe arkitekturës. Catherine Nichols Donjeta Murati Dardan Hoti Anna Shkreli Dj Ankloe
“Çfarë është etika e muzeve?”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:56 28/05/2022
Andi Rëmbeci: “Funksioni i artit është nevoja për të komunikuar me veten!”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:55 28/05/2022
Objektet fetare dhe muzetë, më shumë na tregojnë Sokol Çunga dhe Andi Rëmbeci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:50 27/05/2022
Përdorimi i objekteve të kultit, ja si interpretohet nga Sokol Çunga dhe Andi Rëmbeci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:49 27/05/2022
Çfarë simbolizojnë Okla dhe Plipki? Na e tregon Loren Nikaj
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:18 21/05/2022
Botimi i librit të parë me poezi Queer në Shqiperi!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:17 21/05/2022
Krenaria e guximit të jesh vetja!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:16 21/05/2022