Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Çfarë i ka ndodhur Ramizit?! Çfarë do i prihet pa narkozë?!
Vintage • 18:28 24/10/2021
Në këtë video të re të TAR Vintage do të shihni se Ramizit nuk i kanë shkuar planet ashtu siç ai dëshironte. Tani duhet t'i nënshtrohet një operacioni pa narkozë. Një tmerr i tillë i trajtuar me humor mund të punohet vetëm nga Saimir Kodra dhe Gent Pjetri.
Mjaft u lodhët, mjafton të ndizni radion dhe të dëgjoni Top Albania-n!
Vintage 15:44 16/01/2022
Më në fund gjenden përgjigjet e pyetjeve të Kësulkuqes!
Vintage 17:11 09/01/2022
Një këngë për Top Albania Radio, nga skafistët vlonjatë!
Vintage 18:30 02/01/2022
Edhe skafistët vlonjatë dëgjojnë vetëm Top Albania Radio!
Vintage 13:06 26/12/2021
Prandaj i duan të gjithë sepse nuk ka si kasetat e Top Albania Radio-s!
Vintage 16:25 19/12/2021
Mos guxo ta ndërrosh stacionin e radios…
Vintage 15:33 12/12/2021
Për nderin që ka burri duhet të dëgjoni vetëm…
Vintage 16:01 05/12/2021