Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Çfarë ka ndodhur me Instagramin e VIP-ave këtë javë?!
Live From Tirana • 16:31 18/09/2021
Fundjava i përket argëtimit, fotove dhe numrit të shifrave të ndjekësve të VIP-ave ndërkombëtarë dhe atyre shqiptarë. Një nga pjesët më të preferuara të emisionit të paraditeve në Top Albania Radio, "Live From Tirana", është padyshim edhe "Social Top 5". Nëpërmjet kësaj rubrike ne mësojmë çdo të re që ndodh me ndjekësit e Instagramit të VIP-ave shqiptarë apo të huaj. Sa kanë ndryshuar shifrat e tyre këtë javë? Elios Shuli Dj Danko
“Ne po e dhunojmë tradicionalen”/Shef Mirsad Tagani rrëfen gjithçka rreth traditës së vendit tonë!
Live From Tirana 16:47 25/10/2021
Irini Qirjako: “Të bësh një dasmë nga fillimi deri në fund me muzikë tallava, e papranueshme”!
Live From Tirana 16:12 25/10/2021
Do të befasoheni me VIP-at që janë bërë pjesë e “Social Top 5”!
Live From Tirana 20:39 23/10/2021
Që nga largimi i shqiptarëve dhe deri tek rolet e saj më të reja, Esela Psyqyli na tregon gjithçka!
Live From Tirana 11:51 23/10/2021
Regjisori Fabio Seferi na flet më shumë për filmin e tij me metrazh të shkurtër “Mbjellja e pemëve”!
Live From Tirana 11:41 23/10/2021
Erion Kristo për largimin e shqiptarëve jashtë: “Do vijë momenti që do të na e bëjë Rama gjilpërën”!
Live From Tirana 11:33 23/10/2021
Ikja e shqiptarëve jashtë vendit, pse po ndodh kjo?!
Live From Tirana 15:29 22/10/2021