Çfarë ka për të thënë Nilsa këtë Vit të Ri?
Top 100 Songs of the Year, Video Podcasts • 17:41 06/01/2021
Nilsa Hysi e cila jo vetëm një këngëtare por edhe një aktore shumë e mirë humori zbuloi si ishte 2020-ta për të, në muzikë e jo vetëm por zbuloi edhe detaje të tjera rreth "Merre Me Lëng Show". Kënga e saj "Wednesday 2PM" u bë pjesë e listës së 100 këngëve më të bukura të vitit.  
Nilsa Hysi flet për bashkëpunimin me artistin e huaj, dhe jo vetëm në “Pardon My French”!
Pardon My French 20:33 29/06/2022
Xhoi Jakaj: “Dua të drejtoj burgun e burrave!”
Ndryshe 18:45 29/06/2022
Xhoi Jakaj na tregon si është të jesh mamaja e Oriola Marashit!
Ndryshe 18:43 29/06/2022
Kush është burri më i bukur në Shqipëri? Ja zgjedhja e Xhoi Jakaj!
Ndryshe 18:42 29/06/2022
Ish- drejtoresha e burgut të grave : “Ka patur të burgosura që nuk donin të iknin në shtëpi!”
Ndryshe 18:39 29/06/2022
Alfred Lela, drejtor i Zyrës së Shtypit dhe Komunikimit në PD, flet për TAR!
Ndryshe 17:58 29/06/2022
Nga partnerja e deri tek protesta e PD, Alfred Lela tregon gjithçka.
Ndryshe 17:50 29/06/2022