Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Çfarë mendojnë shqiptarët se i shtyjnë të rinjtë të largohen nga vendi?!
OTM X ALBANËN • 16:38 10/05/2021
Albana rikthehet me intervistat e saj dhe këtë herë ka pyetur qytetarët se përse mendojnë se popllsia jonë po kturret. Ata kanë listuar një sërë faktorësh që ja vlen t'i dëgjoni dhe ju... Albana Ruci Saix Dj
A do të merrnin pjesë qytetarët në Maratonën e Tiranës?!
OTM X ALBANËN 17:22 06/10/2021
Sa të lumtur janë të rinjtë shqiptarë dhe çfarë i bën të lumtur? Ja si përgjigjen ata!
OTM X ALBANËN 16:13 16/09/2021
Vaksinimi! Qytetarët flasin, pro apo kundër?
OTM X ALBANËN 19:13 14/09/2021
Sa e dhënë është rinia e sotme pas operave?!
OTM X ALBANËN 19:04 14/09/2021
A do e shtynin ditëlindjen shqiptarët?
OTM X ALBANËN 17:46 18/05/2021
Cila këngë e konkurrentëve të “Për’puthen” u pëlqen më shumë shqiptarëve?!
OTM X ALBANËN 16:51 18/05/2021
Çfarë mendojnë shqiptarët se i shtyjnë të rinjtë të largohen nga vendi?!
OTM X ALBANËN 16:38 10/05/2021