1këngëx2 Celebrities

Çfarë mesazhi do i jepte Amantia Bekteshi fëmijëve të saj nëse ndjekin pasionin e radios?!

Me rastin e 24-vjetorit të Top Albania Radios, në një lidhje telefonike për “1 këngë x 2” ishte Amantia Bekteshi, një nga zërat më të vjetër të radios. Çfarë kujton Amantia nga koha kur punonte në TAR?

Kujtoj të gjithë gocat e çunat që kam punuar. Kohë shumë të bukura. Ti vije shumë sport, me tuta, me flokë të çrregullt. Kur ti vendoseshe në studio para mikrofonit dhe kisha mijëra dëgjues, ishte një emocion shumë i madh. Unë kisha një audiencë më të kufizuar në fakt se isha në darkë me emisionin “Disco Lancio”.

Çfarë do i thoshte Amantia fëmijëve të saj nëse do të donin të ndiqnin pasionin e saj për radion?

Çfarëdolloj gjëje që do donin që të bënin, duhet të ishin më të mirët! Kaq!