Çfarë pëlqen një femër tek një mashkull?!
Ju Flet Trupi • 12:03 23/05/2021
Ndryshe nga hera e kaluar, ku Adi dhe Foni diskutuan rreth tipareve që meshkujt pëlqenin tek femrat, këtë herë ata do të flasin se çfarë pëlqejnë femrat tek meshkujt. Për të gjithë ju të interesuarit, ndiqni intervistën për të marrë më shumë informacione! Adi Pojana Foni Ilia
Veshjet provokuese në vendin e punës!
Ju Flet Trupi 12:53 29/01/2023
Gjuha e trupit në vendin e punës! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:40 22/01/2023
Çfarë është flirtologjia?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:09 15/01/2023
Si e lexojnë japonezët shëndetin në fytyrën e njerëzve? | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:41 31/12/2022
Pse burrat nuk martohen?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:25 25/12/2022
Nëse nuk je i martuar atëherë mos u marto! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 14:04 18/12/2022
Shenjat paralajmëruese që tregojnë se burrat po ju tradhtojnë! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 10:51 11/12/2022