Celebrities Showbiz

Çfarë pret Stine nga viti 2022?!

Sot “Maratona e 100 Këngëve më të mira të Vitit” ishte plot të ftuar special, nga artistët tuaj më të dashur, deri te ikonat e botës së medias dhe showbiz-it. I ftuar i radhës është këngëtari shumë i dashur Stine, i cili vjen me një urim shumë të veçantë për të gjithë dëgjuesit e Top Albania Radio-s me anë të një lidhjeje telefonike.

Pres ato që nuk arritëm gjatë vitit 2021, shëndet, vullnet për të punuar sa më shumë, për të nxjerrë gjëra të bukura dhe muzikë të mirë, të kënaqim fansat që na kanë dhënë dashuri. Më pas vijnë edhe koncertet…