Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Ku u frymëzua Iris Canaj për të organizuar Festivalin e Artistëve të Rrugës në Shqipëri?
Live From Tirana • 15:28 16/10/2021
Ditën e djeshme e ftuar në emisionin “Live from Tirana” ka qenë drejtuesja e organizatës “DoArt”, Iris Canaj. Përpos organizatës së saj e cila tashmë është shumë e njohur për qëllimet dhe aktivitetet e pafundme që organizon në shtatë disiplina dhe fusha të ndryshme, ajo ka folur edhe për iniciativën që ka marrë së fundmi për Festivalin e Artistëve të rrugës në vendin tonë. Stenaldo Mëhilli Iris Canaj Wizii Dj
“Ne kemi problem me kulturën e heshtjes”/Drejtësia sociale në Shqipëri nga sytë e Ervin Muços!
Live From Tirana 11:54 02/12/2021
Sa e duan shqiptarët punën vullnetare? Pedagogia Fiona Todhri na rrëfen më shumë!
Live From Tirana 11:52 02/12/2021
Drejtësia sociale në Shqipëri, Fiona Todhri tregon si e gjejnë të rinjtë këtë koncept!
Live From Tirana 11:51 02/12/2021
Ekskluzivisht për TAR, Brisilda Taço tregon paragjykimet që e kanë përndjekur gjithë jetën!
Live From Tirana 11:40 02/12/2021
Gentian Vocaj tregon se çfarë e ngarkon trafikun në Tiranë dhe si të marrin masa qytetarët!
Live From Tirana 10:36 01/12/2021
“Jemi një qytet në depresion”/ Denis Dyrnjaja tregon se si ka ndryshuar Tirana ndër vite!
Live From Tirana 10:35 01/12/2021
Vesel Kurtishaj tregon të preferuarin brenda shtëpisë së BBV e deri te marrëdhënia Beatrix-Donald!
Live From Tirana 12:35 30/11/2021