Lifestyle Love & Sex

Çifti me më shumë vite martesë në Britani feston 81-vjetorin e kurorëzimit!

Çifti me më shumë vite martesë në Britani feston 81-vjetorin e kurorëzimit. Në ditën e tyre të dasmës, çiftit iu tha nga miqtë skeptikë se martesa e tyre nuk do të zgjaste. Më shumë se tetë dekada më vonë, 102-vjeçari Ron Bond dhe gruaja e tij 100-vjeare Joyce, me siguri kanë vërtetuar se ata e kishin gabim.

Çifti, nga Milton Keynes i Buckinghamshire, festuan 81-vjetorin e martesës këtë muaj, i cili besohet se do t’i bëjë ata çiftin më të gjatë të martuar në Britani. Ata u martuan në një zyrë regjistri në periferi të Newport Pagnell në vitin 1941 kur zoti Bond ishte 21 vjeç dhe nusja e tij 19, pas asaj që u përshkrua si një takim dashurie me shikim të parë.

Ron Bond dhe Joyce, që kanë dy fëmijë dhe janë stërgjyshër, thonë se kompromisi dhe kujdesi për njëri-tjetrin është sekreti i lidhjes së tyre të gjatë të dashurisë. Joyce është shprehur si më poshtë.

Ne kurrë nuk prisnim të arrinim 81 vjet martesë, ne e dimë se jemi shumë me fat që kemi arritur këtë qëllim të mahnitshëm. Ka një ndjesi të shkëlqyeshme. Nuk ka asnjë shef në marrëdhënien tonë, ne të dy japim dhe marrim.