Botë e Çuditshme

Çifti pretendon se në të vërtetë janë kushërinj, por refuzojnë të prishin martesën 3-vjeçare: “Do të doja të bënim shaka”!

Çiftit iu tha se ata dukeshin njësoj më parë dhe tani është mjaft e qartë se pse në një TikTok viral. Një çift i martuar në Utah pretendoi se ata janë në të vërtetë kushërinj dhe nuk planifikojnë t’i japin fund martesës së tyre. Tylee dhe Nick Waters thanë se ishin të martuar për tre vjet, por disi nuk e kishin idenë se ishin nga e njëjta pemë familjare. Videoja, e cila është parë mbi 5.7 milionë herë, shkruante:

Do të doja të bëja shaka…

Videoja fillon me Nick duke hedhur një krah rreth gruas së tij (kushërirës-gruas), Tylee, ndërsa ata ndajnë një puthje me këngën ikonë të Lynyrd Skynyrd “Sweet Home Alabama”. Shikuesit vërshuan seksionin e komenteve dhe kërkuan një video vijuese nga çifti për të shpjeguar se si ata janë të lidhur.

Mirë, por tani duhet të dëgjojmë kohën e tregimit!

Por sa të afërt janë kushërinjtë? E para, e dyta, e dhjeta?

https://www.tiktok.com/@tyleewaters/video/7261397831368346926?embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_song_name&refer=embed&referer_url=nypost.com%2F2023%2F09%2F07%2Futah-married-couple-tylee-and-nick-waters-claim-theyre-actually-cousins-but-refuse-to-break-up%2F

Edhe më e çuditshme ishte sasia e tregimeve të ngjashme të “kushërinjve” që njerëzit ndanë në seksionin e komenteve.

E njëjta gjë ndodhi me ne, të martuar për 3 vjet me një fëmijë dhe më pas morëm vesh se ishim kushërinjtë e pestë.

Unë dhe bashkëshorti im kemi qenë të martuar për 33 vjet dhe së fundmi zbuluam se jemi kushërinj të largët.

Çifti i Utah-s zbuloi në një video “faktet budallaqe” se ata ndajnë të njëjtën ditëlindje dhe gjithashtu pranuan se u thanë se duken njësoj. Megjithatë, dyshja nuk shpjeguan kurrë se si janë të lidhur, dhe as nuk e shpjeguan se si e morën vesh.