Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…
Ju Flet Trupi • 17:54 31/07/2021
Rikthehemi sërish tek kultura japoneze, ku Adi dhe Foni sjellin një temë shumë interesante dhe të veçantë, ku mësojmë se tiparet apo karakteristikat në fytyrë tregojnë çfarë sëmundjesh mund të kemi apo karakterin tonë... Ndiqni të gjithë videon për të zbuluar shumë fakte interesante! Adi Pojana Foni Ilia Dj Ankloe
Keni dëgjuar për meridianet e trupit të njeriut? Adi dhe Foni zbulojnë disa informacione interesante
Ju Flet Trupi 16:29 18/09/2021
E dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!
Ju Flet Trupi 16:15 11/09/2021
Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…
Ju Flet Trupi 17:54 31/07/2021
Po ju i pëlqeni thashethemet? Adi dhe Foni flasin për kënaqësinë që marrin njerëzit kur i bëjnë ato!
Ju Flet Trupi 14:55 24/07/2021
Problemi më i madh që njeh njerëzimi, Adi dhe Foni na tregojnë mbi marrëdhënien nuse-vjehrrë!
Ju Flet Trupi 18:33 17/07/2021
Adi dhe Foni ju tregojnë si të dalloni një narcist!
Ju Flet Trupi 16:16 12/07/2021
Çfarë është dhe si t’i shpëtojmë ligjit të zilisë?! Këtë na e mësojnë Adi dhe Foni!
Ju Flet Trupi 16:19 05/07/2021