Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Cila ka qenë muza e Klint Çollakut në këngën “Jam”?!
Lancio • 16:01 09/10/2021
I ftuar në këtë episod të "Lancio" ka qenë këngëtari Klint Çollaku i cili ndër të tjera foli për këngën e tij të fundit "Jam". Cila ka qenë muza e artistit, pse një këngë ritmike dhe çfarë mesazhi përmban?! Këto e shumë të tjera jua zbulon vetë Klinti në "Lancio". Klint Çollaku Albana Ruçi Wizii Dj
AZRA zbulon gjithçka për TAR, nga hapat e parë në muzikë deri te projektet e së ardhmes!
Lancio 16:46 23/10/2021
Cila ka qenë muza e Klint Çollakut në këngën “Jam”?!
Lancio 16:01 09/10/2021
Vserlo i zbulon të gjitha/ Nga albumi më i ri e deri tek përjetimet e tij!
Lancio 12:18 02/10/2021