Food & Drink Health & Beauty Love & Sex

Cilat janë 3 ushqimet që duhet të konsumoni para aktivitetit seksual dhe pse?!

E keni menduar ndojnëherë që ka disa ushqime që rekomandohen të konsumohen para aktivitetit seksual?! Epo duket se janë pikërisht tre ushqime që ju ndikojnë pozitivisht. Teksa i zbuloni më poshtë ato, mos harroni që ka edhe disa pije që poashtu kanë një ndikim pozitiv.

Ushqim deti

Këto janë të ngarkuara me zink, i cili ndihmon trupin tuaj të prodhojë testosterone. Ky është një hormon që luan një rol të madh në disponimin dhe dëshirën tuaj seksuale. Zinku gjithashtu mund t’i ndihmojë burrat të prodhojnë më shumë spermë. Mund t’i ndihmojë ato spermatozoide të lëvizin më mirë.

Shegët

Gjatë gjithë historisë, ky frut është njohur si simbol i pjellorisë dhe përforcues i seksit. Rezulton se ka disa të vërteta në këto mite. Ekspertët thonë se pirja e lëngut të shegës mund të përmirësojë disponimin tuaj, të përmirësojë qarkullimin e gjakut dhe të rrisë nivelet e testosteronit. Këto janë të gjitha gjërat që mund të rrisin nxehtësinë në dhomën e gjumit.

Çokollata

Nuk është çudi që çokollata dhe romanca shkojnë dorë për dore. Ky trajtim i ëmbël është i lidhur me çlirimin e serotoninës, një hormon që inkurajon ndjenjat e lumturisë dhe mirëqenies. Rritja e humorit që mund të sjellë çokollata mund të rrisë dëshirën tuaj seksuale gjithashtu. Kjo kënaqësi ka gjithashtu shumë feniletilaminë, një kimikat i trurit i lidhur me epshin dhe dashurinë.