Lifestyle

Cilat janë pesë kristalet që do t’ju ndihmojnë të merrni më shumë para?!

Paratë na ofrojnë siguri, mundësi për bërë gjërat që duam etj, por kur janë të pakta – shpesh na vendosin kufizime. Ndonëse nuk ka asnjë gur magjik që do t’ju sjellë para në pragun tuaj, kthimi te kristalet për para, qoftë për të lehtësuar ankthet apo për të inkurajuar pasuri të re. Daisy Rivera Avalos, një trajnere fuqizuese, që fokusohet në shërimin e kristaleve thotë se:

Sido që të jetë marrëdhënia jonë personale me paranë, ka gjasa që të ketë plagë që duhen shëruar. Ky është momenti ku ne mund të inkorporojmë kristale për para që mund të ndihmojnë. Mjafton t’i shihni si miq të vegjël që duan të na japin energjinë e tyre. 

Secili prej këtyre kristaleve për para pa marrë parasysh nëse nxisin fuqizim apo mbrojtje sjell një energji të rëndësishme me qendër financat tuaja.

Malachite
Amethyst
Green Jade
Pyrite
Iolite

Kemi nevojë për motivim? Apo që dashuria në zemrën tënde të fillojë të lulëzojë? Ose ndoshta thjesht duhet t’i jepni fund një vargu pushimesh të këqija. Kthimi te kristalet fatsjellës mund të jetë zgjidhja. Sidoqoftë, mos mendoni se kjo është një përgjigje e re sepse kristalet dhe mineralet janë përdorur që në kohët e mëparshme për të rritur fatin, shëndetin dhe bollëkun, kështu thotë Laura Ellis, një praktikuese e shërimit të multimodalitetit që ka punuar me kristalet për më shumë se 30 vjet.

Pavarësisht nëse jeni duke u përpjekur të rrisni fitimet, të sillni energji pozitive, ose të shënoni një punë ose parntner të ri, rritja e fatit tuaj me kristale është një mënyrë e mirë për t’u hapur ndaj shtigjeve dhe mundësive të reja.