Horoskopi

Cilat janë shenjat e horoskopit që e kanë të vështirë të shprehin ndjenjat dhe të krijojnë shoqëri me të tjerët?!

Në ditët e sotme jo të gjithë njerëzit e kanë të thjeshtë që të ambientohen, të flasin, të shprehen kollaj me të tjerët. Disa mund të jenë të turpshëm dhe disa mund të jenë të heshtur. Nëse do t’ju thonim se kjo varet edhe nga shenja juaj e horoskopit a do të na besonit? Hidhini një sy fakteve të mëposhtme…

Bricjapi

Të lindur mes 22 dhjetorit dhe 20 janarit, bricjapët vlerësojnë momentet e vetmisë dhe heshtjes. Pragmatikë dhe ndonjëherë pak pesimistë, ata gjithmonë shkojnë drejt e në temë, nuk u pëlqen të humbasin në biseda të vogla dhe ideja për të qenë rreth njerëzve nuk është një situatë ideale për ta. Të matur dhe të zhytur në mendime, ata e duan privatësinë dhe qetësinë dhe kanë gjakftohtësi të madhe; nga ana tjetër, nuk u pëlqen të jenë shumë festivë dhe nëse ndihen të detyruar, mund të prishin marrëdhëniet.

Ujori

Ujorëve nuk u pëlqen të merren me çështje emocionale dhe kur detyrohen ta bëjnë këtë, mund të bëhen shumë të rezervuar dhe të qetë. Shprehja e ndjenjave për këtë shenjë është vërtet e vështirë dhe nuk u pëlqen të jenë në kontakt me ata që flasin më shumë, të cilët përpiqen në çdo mënyrë t’i tërheqin në një fjalim ose t’i bombardojnë me pyetje. Ndër shenjat e horoskopit që nuk u pëlqen të flasin, ujori është më i rezervuari dhe më i turpshmi, por dinë edhe të befasojnë dhe të ndryshojnë në mënyrë drastike qëndrimin e tyre bazuar në situatën në të cilën ndodhen dhe mbi të gjitha nga personat përballë.

Peshorja

Të ndjeshëm, të turpshëm dhe kreativë, të lindurit e shenjës së peshores preferojnë të vëzhgojnë në heshtje dhe të japin pak besim, veçanërisht me personat që i njohin pak dhe me të cilët, të paktën në fillim, janë paksa të pakëndshëm. Megjithatë, aftësia e tyre për vëzhgim, e kombinuar me dashurinë për të bukurën dhe një ndjeshmëri të theksuar për artet, i bën ata të jenë jashtëzakonisht introspektivë, pak autokritikë dhe të kenë frikë nga gjykimi i të tjerëve; megjithatë ata janë shumë intuitivë dhe kanë gjithashtu një jetë të brendshme shumë të pasur, të cilën e ndajnë vetëm me njerëzit që duan dhe besojnë verbërisht.

Demi

Të lindurit nga 21 prilli deri më 20 maj dhe për këtë arsye i përkasin shtëpisë së demit janë njerëz shumë pragmatikë, të besueshëm dhe të vendosur, si shenjat e mira të tokës. Forca e tyre e brendshme dhe stabiliteti i thellë emocional, megjithatë, i shtyn ata të hapen vetëm me njerëzit me të cilët janë shumë të afërt, ndërsa priren të qëndrojnë vetëm me të tjerët. Të butë dhe të dashur, karakterizohen nga një qetësi e madhe që shpesh i bën të heshtin; por ju vetëm duhet t’i qetësoni ata për të parë se natyra e tyre e shoqërueshme jep më të mirën dhe madje bëhet shumë shoqëruese!

Virgjëresha

Për ata që i përkasin shenjës së virgjëreshës, ndjenjat janë një mister; dashamirët e logjikës dhe racionalitetit, nuk u pëlqen të kënaqen me sentimentalizmin dhe kjo mund t’i bëjë disi të heshtur dhe të tërhequr, sidomos në marrëdhënie.  Ndryshe nga peshorja, të cilët ndonjëherë priren të dyshojnë paksa shumë në aftësitë e tyre, Virgjëreshat nuk bëjnë shumë vetëkritikë dhe në vend që të introspektojnë, priren të kritikojnë të tjerët për atë që e perceptojnë si shumë ndërhyrëse.

Akrepi

Në fakt, akrepët priren të duan të jenë shpesh vetëm për të menduar për gjërat dhe janë ndër shenjat e zodiakut që nuk u pëlqen të flasin dhe preferojnë të qëndrojnë të heshtur për të vëzhguar të tjerët, duke fituar famën e misteriozëve.

Peshqit

Kjo shenjë, më shumë se çdo tjetër, e di se kur është koha për të qenë të qetë dhe gjithashtu di të kalojë shumë pa u vënë re nëse dëshiron. Instinkti i tyre vetëmohues i bën ata të jenë empatikë, si dhe dëgjues të shkëlqyer dhe të duan të kuptojnë ndjenjat e atyre që i rrethojnë. Kjo vëmendje e vazhdueshme ndaj tjetrit i bën ata të shprehen pak, një front në të cilin shpesh inkurajohen.