Cilat janë shenjat më festive të horoskopit?
Pardon My French • 18:37 01/12/2022
Jo vetëm të ftuar në 'Pardon My French' por dhe diskutime mbi ngjarjet më të bujshme të javës! Jonida Aliçkolli Elona Duro Dj Ankloe
“Prisja të ma bënte Luizi kafen”, Valbona Mema kujton mëngjeset në ‘BBV’!
Pardon My French 17:18 30/03/2023
Valbona Mema: “Luizi përveçse lojtar, ka një zë…”!
Pardon My French 17:16 30/03/2023
Valbona Mema: “Më mungojnë bisedat me motrën”!
Pardon My French 17:15 30/03/2023
“Prisja të ma bënte Luizi kafen”, Valbona Mema kujton mëngjeset në ‘BBV’!
Pardon My French 17:14 30/03/2023
E papritur! Ronaldo Sharka zbulon në TAR se do të jetë opinionist i…
Pardon My French 17:14 23/03/2023
Çfarë po ndodh me Instagramin e Luizit? Ronaldo Sharka zbulon të vërtetën!
Pardon My French 17:14 23/03/2023
Ronaldo Sharka: “Jori më ka zhgënjyer, luajti me kartën e Butrint Imerit”!
Pardon My French 17:13 23/03/2023