Cilat janë shenjat që ngjallin interes erotik?!
Ju Flet Trupi • 17:05 08/05/2021
Kur dikush takon një person të seksit të kundërt, pëson disa ndryshime trupore: paraqitet me muskuj më të gjatë që të ballafaqohet në takime erotike, “qeskat” e fytyrës dhe të syve ulen, gjoksi fryhet, stomaku futet brenda automatikisht, barku që rrinte i lirshëm zhduket, trupi drejtohet dhe njeriu duket më i ri në pamje. Kjo është epiqendra e diskutimit këtë herë në Ju Flet Trupi. Adi Pojana Foni Ilia Danko Dj
Çfarë kërkojnë burrat nga një partnere?
Ju Flet Trupi 15:04 05/02/2023
Veshjet provokuese në vendin e punës!
Ju Flet Trupi 12:53 29/01/2023
Gjuha e trupit në vendin e punës! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:40 22/01/2023
Çfarë është flirtologjia?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:09 15/01/2023
Si e lexojnë japonezët shëndetin në fytyrën e njerëzve? | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:41 31/12/2022
Pse burrat nuk martohen?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:25 25/12/2022
Nëse nuk je i martuar atëherë mos u marto! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 14:04 18/12/2022