Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Cilën politikane do të “vaksinonte” Mustafa Nano?
Ndryshe • 19:02 20/10/2021
Në të martën tuaj "Ndryshe", TAR ju sjell një episod të ri plot humor dhe me shumë të reja. Në prezantimin e Salsanos dhe Adit dhe me prezencën si të ftuar të gazetarit dhe opinionistit Mustafa Nano u thanë shumë gjëra interesante duke nisur nga politika e duke vazhduar me tema pak më delikate e provokuese Mustafa Nano Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Alfred Cako për koronavirusin: “Pandemi apo plandemi?”
Ndryshe 19:50 01/12/2021
Alfred Cako: “Toka është e sheshtë dhe nuk rrotullohet!”
Ndryshe 19:49 01/12/2021
Alfred Cako: “Ata që nuk më besojnë janë të çmendur! Së shpejti microchip-i në kokë…”
Ndryshe 19:48 01/12/2021
Mendimet e sinqerta të Alfred Cakos për politikanët shqiptarë…
Ndryshe 18:38 01/12/2021
Nga çfarë ka frikë Alfred Cako?!
Ndryshe 18:37 01/12/2021
Pandemia, koronavirusi dhe karantina në sytë e Alfred Cakos…
Ndryshe 18:15 01/12/2021
Alfred Cako: “Teoritë tona janë antikonspiracioniste…”
Ndryshe 18:14 01/12/2021