Cilësitë më të mira artistike të Mariza Ikonomit na i zbulon eksluzivisht për TAR Rovena Dilo!
TAR Exclusive • 10:28 05/07/2022
Një natë e veçantë e organizuar nga Mariza Ikonomi për promovimin e klipit të saj më të ri "Të dua ty", projekt i frymëzuar nga dashuria që ajo ka për partnerin. Një mbrëmje me të ftuar të veçantë dhe intervista ekskluzive për TAR. Elios Shuli Rovena Dilo Mariza Ikonomi
Trashëgimia e ‘Lori Caffe’ në tre mishela unike!
TAR Exclusive 19:20 01/10/2022
Nis një sezon i ri për Top Albania Radio!
TAR Exclusive 20:46 20/09/2022
Çfarë lidhje ka Blendi Salaj me muzikën rock?!
TAR Exclusive 18:45 11/09/2022
Pse rock-u është thelbi i gjithçkaje sipas Bojken Lakos?
TAR Exclusive 18:39 11/09/2022
A do të sjellë Edea Demaliaj një projekt të ri me “Djemtë e Detit”?!
TAR Exclusive 18:37 11/09/2022
Eugent Bushpepa flet për “T-Rocks” dhe për brezat e rinj që janë të apasionuar pas muzikës rock!
TAR Exclusive 18:34 11/09/2022
Grupi “Burn” ndez atmosferën në “T-Rocks”!
TAR Exclusive 18:30 11/09/2022