Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Cili është sekreti i fshehur pas Radio-s së gjetur?! Zbulojeni në “Qypi”!
Vintage • 14:38 26/09/2021
Nëse e keni parë filmin "Mr. Nobody" dhe ju ka pëlqyer na duhet t'ju tregojmë se Nemo, 118 vjeçari, gjatë kohës kur tregon për kujtimet e tij, zbuloi dhe një sekret të mbajtur prej kohësh që asnjë qenië nuk e kishte zbuluar. Bëhet fjalë për një radio të fshehur që do të mahniste të gjithë botën! Cila ishte ajo?! Zbulojeni duke shijuar videon e sjellë nga TAR Vintage dhe punuar me shumë kujdes nga Bendi Mani dhe Bojken Lako. Bojken Lako Bendi Mani
Top Albania Radio dëgjohet deri në… Kush nuk do të miksojë si Dj-të e TAR?!
Vintage 18:52 17/10/2021
Çfarë ndodh në të vërtetë brenda ushtrisë së TAR?! Si funksionojnë gjërat?!
Vintage 16:19 10/10/2021
“Top Albania Radio” ka ushtri?! Zbuloni se çfarë ndodh aty!
Vintage 16:14 03/10/2021
Cili është sekreti i fshehur pas Radio-s së gjetur?! Zbulojeni në “Qypi”!
Vintage 14:38 26/09/2021
Ky episod kaq humoristik i TAR Vintage, i quajtur “Hajria”, është për të mos u humbur!
Vintage 09:32 19/09/2021
Prefekti i Tiranës, Qazimi, ju mëson se çfarë ndodh nëse nuk ndiqni “Top Albania Radio-n”!
Vintage 17:54 12/09/2021
Cila është kënga e Top Albania Radio-s?! Zbuloni më shumë duke parë videon e TAR Vintage!
Vintage 16:11 05/09/2021