Dalin përgjimet e Presidentit të Federatës spanjolle ku përfshihet edhe Sergio Ramos…
PASÓ • 23:13 01/07/2022
Dalin përgjimet e Presidentit të Federatës spanjolle ku përfshihet edhe Sergio Ramos. Ja çfarë i kërkon ai Luis Rubiales. Glenti Nallbani Gëzim Sinemati Lorenc Jemini Edi Manushi Redi Jupi Dj Ankloe
Redi Jupi tregon çelësin e suksesit të Laçit në Europë dhe ku gabuan ekipet e tjera shqiptare!
PASÓ 22:10 22/07/2022
Alesia Bami në Mykonos, 80 mijë euro për një shishe verë!
PASÓ 22:09 22/07/2022
PASO 15 Korrik, Partizani ‘lamtumirë’ Europës, Strakosha kontratë në Angli!
PASÓ 20:45 15/07/2022
Sinemati: “Rekordi i Luizës është botëror, jo kombëtar…”
PASÓ 21:04 08/07/2022
Ronaldo drejt Barcelonës, sa shanse ka të ndodhë?
PASÓ 21:04 08/07/2022
Sa shanse ka Igli Tare të kthehet për të drejtuar Federatën Shqiptare të Futbollit?
PASÓ 21:03 08/07/2022
A do ta përmbysë Tirana rezultatin në Air Albania pas humbjes zhgënjyese në Luksemburg?!
PASÓ 19:33 08/07/2022