Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Dashuri në kohë krismash! “Barcaleta e javës” nga Salsano dhe Adi
Ndryshe • 19:22 22/09/2021
"Barcaleta e javës" e parë për këtë sezon nuk kishte si të mos ishte në lidhje me çiftet. Por, një çift shumë interesant, që bënin dashuri kur dëgjohej e shtëna, derisa filloi sezoni i gjuetisë... Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
A e dini se më shumë se gruan shqiptarët duan të dashurën?!
Ndryshe 19:17 21/10/2021
A do ta linte Endi Tufa Top Channel?! Ja telefonata kurth që i bëhet!
Ndryshe 19:37 20/10/2021
Dashuria apo paratë, burri duhet të zgjedhë!
Ndryshe 19:28 20/10/2021
Cilën politikane do të “vaksinonte” Mustafa Nano?
Ndryshe 19:02 20/10/2021
Cila nga 3 partitë politike është “e helmuar” sipas Mustafa Nanos?
Ndryshe 18:59 20/10/2021
“Do ma rregullosh dhëmbin se e ke dorën e lehtë”, si reagoi Fjoralba ndaj kërkesës së çuditshme?
Ndryshe 18:26 20/10/2021
E prisnim banor, Mevlan Shaba opinionisti i ri i “Big Brother Vip”?!
Ndryshe 22:15 13/10/2021