Dasmë e shumëpritur për Sarën e Ledrin? Na e zbulon Xheraldina…
Pardon My French • 16:31 28/07/2022
“Pardon My French” mbylli një tjetër sezon të suksesshëm me dy të ftuar shumë specialë, të tillë si Xheraldina dhe Agron Vula, prindërit e artistit shumë të dashur Ledri Vula. Një intervistë shumë speciale, ku dyshja u shpreh sa për të birin e tyre, por edhe për historinë e tyre të dashurisë. Xheraldina dhe Agron Vula Jonida Aliçkolli Elona Duro Dj Wizii
Elona Duro dhe Anxhelo Muçollari përshkruajnë eksperiencën e “DWTS” në “Pardon My French”!
Pardon My French 20:19 28/09/2022
Mos harroni “Pardon My French” nga 28 shtatori në Top Albania Radio!
Pardon My French 13:24 12/09/2022
Dasmë e shumëpritur për Sarën e Ledrin? Na e zbulon Xheraldina…
Pardon My French 16:31 28/07/2022
Xheraldina Vula: “Jetojmë bashkë por duam që Sara dhe Ledri të largohen.”
Pardon My French 16:30 28/07/2022
Gjithçka që nuk dinit për Ledri Vulën jua thonë prindërit e tij.
Pardon My French 16:28 28/07/2022
Xheraldina e Agron Vula të pandashëm në punë e në jetë!
Pardon My French 16:26 28/07/2022
Sekreti i lidhjes së lumtur sipas prindërve të Ledrit? Kafeja e mëngjesit!
Pardon My French 16:25 28/07/2022