Dean Çelaj, shqiptari i parë në listën e “Forbes” për 30 të rinjtë më të suksesshëm nën 30 vjeç!
Live From Tirana • 13:12 13/05/2022
I ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Dean Çelaj, themeluesi i platformës “Akademi.al”. Ai i është i pari shqiptar që përzgjidhet nga “Forbes” në listën e 30 të rinjve më të suksesshëm nën 30 vjeç. Ai na flet më shumë mbi projektet e tij teknologjike… Stenaldo Mëhilli Sindi Mila Dean Çelaj Danko Dj
Propozimet e fundit të markave të mëdha të modës, Ardi Asllani: Nëse ‘krijon’ zhurmën sot je trend!
Live From Tirana 15:56 28/05/2022
Rolet e saj në teatër dhe sa e vështirë është të jesh një aktore, Ina Gjonçi tregon për TAR!
Live From Tirana 15:37 28/05/2022
Romina Ruda zbulon gjithçka mbi projektin më të ri “The Nightflix”!
Live From Tirana 09:39 28/05/2022
Nilsa Hysi zbulon për TAR më shumë për këngën e saj të re!
Live From Tirana 09:38 28/05/2022
Marrëdhënia e brezit të ri me gjyshërit e tyre, Genta Gjapi rrëfehet për TAR!
Live From Tirana 09:37 28/05/2022
Neda Balluku: “Ja pse është e rëndësishme që të pranojmë ndryshimet që po pëson kukulla Barbie sot!”
Live From Tirana 15:30 27/05/2022
Sonila Meço për TAR, gratë në ditët e sotme janë të stresuara më shumë nga burrat apo nga fëmijët?!
Live From Tirana 15:19 27/05/2022