Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Auto & Moto Bota

“Bentley” i përdorur nga Mbretëresha Elizabeth del në shitje!

Një pronare e kujdeshshme, pak kilometra të bëra dhe një servis i vazhdueshëm. Të dhëna janë ideale për shitësit e makinave dhe  gjithçka bëhet më e lehtë kur blerësve të mundshëm ju tregon se ish-pronarja është Mbretëresha e Anglisë.

Këtë makinë e ofron “Bramley Motor Car” në Surrey, një Bentley Mulsanne me ngjyrë të gjelbër Barnato, që është larguar nga grupi i veturave të mbretëreshës në vitin 2015. Vetura ka vetëm katër mijë e dhjetë kilometra të kaluara. Sidoqoftë, kjo ia rrit çmimin mjetit.

Një veturë e këtij modeli e cila nuk është përdorur nga mbretëresha, mund të gjendet me çmim prej rreth 80 mijë funtesh. Por ofertat për veturën e veçantë sillen rreth 200 mijë funtesh. Menaxheri i kompanisë që shet makina, Jack Morgan-Jones e ka konsideruar veten me fat që është në gjendje të shesë një makinë të tillë.

Ne jemi goxha me fat, sepse kemi pasur disa vetura mbretërore. Vitin e kaluar shitëm një Range Rover që u përdor për ta transportuar çiftin Obama gjatë vizitës shtetërore dhe që u vozit nga Princi Filip

Në faqen e kompanisë që tregton makina, ofertat shkojnë deri në 200 mijë funte, por çmimi i është vendosur 179 mijë funte ose rreth 205 mijë euro.