Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Live From Tirana

Dervis Kanina, djali që ka investuar në sipërmarrje me lekët e dasmës….

Sot në emisionin “Live from Tirana” ishte i ftuar nëpërmjet një lidhje telefonike sipërmarrësi i ri në moshë, Dervis Kanina, i cili ka vendosur të kthehet në vendin e tij pasi ka punuar me vite të tëra në Angli.

I pyetur se çfarë ka më shumë rëndësi, të dish apo të kesh, Dervisi tha:

Të dyja dhe asnjëra. Mendoj që e rëndësishme është të vlerësosh atë që di dhe ke dhe pastaj të jesh i uritur për më shumë dije. Të dyja ndjekin njëra tjetrën.

Si sipërmarrës, Dervisit i është dashur që paratë për dasmën me partneren e cila nuk u realizua për shkak të pandemisë t’i investojë në një sipërmarrje. Por si dhe pse ka ndodhur kjo?

Prej pandemisë shumë gjëra u anulluan. Por, një derë mbyllet e shumë dyer të tjera hapen. Futja në sipërmarrje ndodhi rastësisht. Investimi me kursimet e mbledhura në Angli është thjeshtë simbolikë për të treguar vlerësimin tim për kompaninë. Në sipërmarrje është e rëndësishme të dish, të mbledhësh njerëz që dinë, personi në krye të di të pranojë mendimet e kundërta.

Dervisi në Angli zbuloi edhe pasionin për kuzhinën i cili ndër të tjera ka punuar me vite. Për këtë Kanina u pyet se është më mirë të dish apo të kesh?

Të dish defenitivisht, po edhe disa ingrediente duhet t’i kesh (qesh).