Lifestyle Love & Sex

Dëshiron që ta bësh muajin tënd të mjaltit më të veçantë? Ndiq këto katër këshilla!

Pjesa më e bukur e planifikimit të një martese është muaji i mjaltit. Pas një dasme të ngarkuar, muaji i mjaltit është një shans për të sapomartuarit që të çlodhen dhe të shijojnë shoqërinë e njëri-tjetrit. Edhe zgjedhja për të shkuar me pushime në një vend ekzotik mund të jetë mjaft romantike në vetvete, krijimi i një pushimi vërtet romantik kërkon më shumë punë. Muaji juaj i mjaltit është një moment i veçantë që do t’ju japë kujtime të përjetshme, jo thjesht një pushim tjetër. Dikush duhet të marrë kohë për të planifikuar raste të veçanta romantike që do të thellojnë marrëdhënien tuaj dhe do të japin kujtime që do të zgjasin për vitet në vijim. Këtu janë 4 gjërat që mund të bëni me partnerin tuaj në muajin e mjaltit për ta bërë atë sa më të veçantë.

1. Shëtitje të qeta në natyrë

Të qenit jashtë në natyrë është një mënyrë për t’ju qetësuar menjëherë, gjë që është pikërisht ajo që të gjithë dëshirojnë nga një muaj mjalti. Nga një pyll tropikal i Guatemalës në shkretëtirën e Tanzanisë, ka vende të ndryshme për ta përqafuar atë dhe për të kaluar një aventurë unike nëse jeni edhe njeri që ju pëlqen të eksploroni. Për çdo lloj muaji të mjaltit, adhurues të plazhit, udhëtar safari dhe këdo në mes tyre, natyra ofron ekuilibrin ideal të kohës së lirë midis ekskursioneve.

2. Shikoni yjet gjatë natës

Për shkak se tërheq një pjesë të thellë të secilit prej nesh, shikimi i yjeve është shumë romantik dhe i paharrueshëm. Gjithçka duket e mundur, gjë që mund të jetë arsyeja pse shikimi i yjeve duket si një përqafim i përsosur gjatë natës për çiftet e sapomartuara. Çdo çift që dëshiron ta bëjë muajin e tyre të mjaltit vërtet të paharrueshëm në të gjitha mënyrat, duhet ta përjetojë këtë moment.

3. Lundroni së bashku me partnerin tuaj

Arratisja më romantike e muajit të mjaltit që një çift mund të bëjë së bashku mund të përfshijë edhe lundrimin. Ka shumë mënyra për të personalizuar lundrimin tuaj që do ta bëjë të gjithë udhëtimin për ju të dy, nga marrja e rrezeve të diellit në mes të detit deri tek gjumi në kuvertën tuaj private. Perspektivat tuaja të përbashkëta me të dashurin tuaj do të jenë po aq romantike. Ju të dy mund të përqendroheni te njëri-tjetri pasi nuk keni asgjë për t’u shqetësuar.

4. Shijoni gjithçka  në makismum

Ka shumë alternativa për t’ju lidhur mendjen, trupin dhe shpirtin me partnerin tuaj, duke filluar nga trajtimet e pasura të fytyrës, terapitë e flokëve, manikyrët, pedikyrët dhe masazhet e këmbëve deri te trajtimet e trupit të plotë. Këto terapi mbështesin aftësinë e një çifti për t’u lidhur ngushtë, pavarësisht nëse ata janë të dashuruar të rinj që kërkojnë të argëtohen ose partnerë që duan të rindezin flakën në bashkimin e tyre.