Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Music

Dëshironi që këtë sezon festash listës suaj t’i shtoni disa këngë të veçanta Krishtlindjesh?

Është fiks sezoni i duhur ku të gjithë fillojnë të ndjenë shpirtin e fesatve dhe të dëgjojnë muzikë Krishtlindjesh. Kjo gjë përsëritet çdo vit po a jemi lodhur ndoshta pak nga këngët e festave në kohën kur dita e Krishtlindjes fillon? Të gjitha këngët pavarësisht se mund t’i kemi dëgjuar me miliona herë përsëri themi se kur bëhet fjalë për babagjyshin, pemën e Vitit të Ri apo edhe koha që kalojmë me të dashurit tanë gjatë kësaj periudhe e bën çdo gjë të veçantë.

Ky është edhe një lloj plani, të paktën. Duhetta pranojmë  gjithashtu se ndonjëherë këto kolona zanore bëhen paksa të përsëritura, paksa e lodhshme. Por gjithmonë ekziston mundësia për të patur edhe gjëra të reja dhe mjaft të bukura që padyshim do të na e ndryshojnë jo vetëm ditën por të gjithë sezonin. Bëhet fjalë për disa këngë dhe albume, që realisht janë për t’u vlerësuar dhe që padyshim mund që edhe të bëhen kolonat zanore të këtij sezoni, i cili sapo ka filluar.

“She & Him/A Very She & Him Christmas”

 

“Willie Nelson/ Pretty Paper”

“Dean Martin/ A Winter Romance”

“Low/Christmas”

“Chet Baker/ Silent Nights”