Dëshmia
Vintage • 13:47 01/05/2022
Edhe këtë të dielë Top Albania Radio ka menduar për ju. TAR Vintage është një nga rubrikat më speciale dhe më të bukura dhe si asnjëherë ajo nuk ju zhgënjen prandaj ndiqeni videon e punuar me kujdes nga Eliosi, Stenaldo, Ksenja dhe Saix për ta kuptuar se për çfarë po flasim... Ksenja Shoshaj Stenaldo Mëhilli Elios Shuli Saix Dj
Putin në Lushnje!
Vintage 20:37 05/08/2022
Top Albania Radio është ‘number one’!
Vintage 16:46 02/08/2022
Ngrijeni zërin se është Top Albania Radio!
Vintage 19:58 28/07/2022
“Edhe fëmija lind nga Top Albania…”
Vintage 20:41 11/07/2022
TAHIRI 3 – Episodi i fundit i “Vintage”
Vintage 15:21 12/06/2022
Tahiri 2
Vintage 18:18 05/06/2022
Tahiri
Vintage 16:40 30/05/2022