Dhuron më shumë se 2000 partitura muzikore, Rudens Turku flet për nismën e tij!
Live From Tirana • 08:51 24/05/2022
I ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Rudens Turku, një nga violinistët më të njohur e më të talentuar. Rudensi ka nisur një bamirësi për Universitetin e Arteve ku ka dhuruar më shumë se 2000 partitura për të pasuruar fonotekën e veprave artistike. Elios Shuli Sindi Mila Rudens Turku Danko Dj
Një fan club për të gjithë tifozët e Milan, Elton Guranjaku na zbulon gjithçka!
Live From Tirana 10:19 12/08/2022
Fushata “Shqipëria je ti”, Alketa Gaxha flet më shumë për TAR!
Live From Tirana 10:17 12/08/2022
Nga “At The Movies” në përkthyese, Arta Sinamati flet për librin “Nuk përfundon kështu”!
Live From Tirana 10:15 12/08/2022
Artion Vreto për situatën turistike në jugun e Shqipërisë: “Nuk ka ndonjë grek që shan Mykonos”!
Live From Tirana 10:16 11/08/2022
Dy psikologet tregojnë më shumë për librin e tyre mbi çrregullimet e shëndetit mendor!
Live From Tirana 10:12 11/08/2022
KOKA zbulon më shumë mbi projektet e saj të reja dhe jo vetëm!
Live From Tirana 12:27 10/08/2022
Nga dramat e grave në shoqërinë tonë e deri tek impenjimet e saj të shumta, Xhoi Jakaj flet për TAR!
Live From Tirana 12:26 10/08/2022