Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Diana Mile tregon gjithçka që duhet të dini për aktivitetet e javës pa makina në Tiranë!
Live From Tirana • 15:26 20/09/2021
Sot në emisionin “Live from Tirana” për të folur rreth projektit të Bashkisë së Tiranës, “Java pa Makina” ishte e ftuar në studio Diana Mile, Drejtoreshë e Mjedisit në Bashkinë e qytetit për aktivitetet që do të mbahen këtë javë. Ksenja Shoshaj Elios Shuli Diana Mile Danko Dj
“Ne po e dhunojmë tradicionalen”/Shef Mirsad Tagani rrëfen gjithçka rreth traditës së vendit tonë!
Live From Tirana 16:47 25/10/2021
Irini Qirjako: “Të bësh një dasmë nga fillimi deri në fund me muzikë tallava, e papranueshme”!
Live From Tirana 16:12 25/10/2021
Do të befasoheni me VIP-at që janë bërë pjesë e “Social Top 5”!
Live From Tirana 20:39 23/10/2021
Që nga largimi i shqiptarëve dhe deri tek rolet e saj më të reja, Esela Psyqyli na tregon gjithçka!
Live From Tirana 11:51 23/10/2021
Regjisori Fabio Seferi na flet më shumë për filmin e tij me metrazh të shkurtër “Mbjellja e pemëve”!
Live From Tirana 11:41 23/10/2021
Erion Kristo për largimin e shqiptarëve jashtë: “Do vijë momenti që do të na e bëjë Rama gjilpërën”!
Live From Tirana 11:33 23/10/2021
Ikja e shqiptarëve jashtë vendit, pse po ndodh kjo?!
Live From Tirana 15:29 22/10/2021