Digjitalizimi i dokumentave, si është qasja e qytetarëve ndaj këtij ligji të ri?
OTM X ALBANËN • 09:22 03/05/2022
Nga data 1 Maj në vendin tonë ka filluar ajo që u cilësua si “nisja e epokës së re të shërbimeve pa sportele”, mbyllja e sporteleve të shërbimeve publike dhe kalimi i tyre online. Por çfarë mendojnë qytetarët lidhur me këtë? Albana Ruçi Saix Dj
Çfarë mendojnë qytetarët lidhur me operacionet plastike?
OTM X ALBANËN 09:22 25/06/2022
Cilat janë profesionet e së ardhmes?
OTM X ALBANËN 09:47 24/06/2022
Për çfarë shpenzojnë më shumë të rinjtë?
OTM X ALBANËN 10:24 18/06/2022
A lexojnë të rinjtë ditët e sotme? Pse janë shkëputur nga librat ata?
OTM X ALBANËN 10:18 18/06/2022
A janë të kushtueshme pushimet në Shqipëri?
OTM X ALBANËN 10:48 10/06/2022
Muzika shqiptare dhe artistët, më mirë vitet e fundit apo dikur?!
OTM X ALBANËN 09:37 04/06/2022
Ulet nota mesatare e pranimit në universitet, si e shohin të rinjtë këtë vendim?!
OTM X ALBANËN 09:42 01/06/2022