Disa fakte të pabesueshme që ndoshta nuk i dinit rreth filmit “Avatar” jua tregon Edi dhe Edea!
@ the Movies • 14:59 24/09/2022
Filmi i "Avatar" njihet pothuajse në të gjithë botën. Ka disa fakte të pabesueshme që ndoshta ju nuk i dinit për shkak edhe të zhanrit të filmit prandaj Edi dhe Edea ju sjellin disa prej tyre. Edi Hallaçi Edea Demaliaj Dj XXL
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 18:37 26/11/2022
Aktorët Rafael dhe Edgar Morais zbulojnë gjithçka rreth filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”!
@ the Movies 18:27 26/11/2022
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 15:16 19/11/2022
Njihuni me filmat më të mirë të bazuar në libra!
@ the Movies 14:29 19/11/2022
Sjell romanin e tij të parë “Kulla”, Genti Kame flet më shumë për TAR!
@ the Movies 09:11 12/11/2022
Gjithçka që duhet të dimë mbi filmin e ri në Cineplexx, “Black Panther: Wakanda Forever”!
@ the Movies 09:10 12/11/2022
Premierat e Cineplexx dhe të rejat nga bota e kinematografisë vijnë për ju nga Edi dhe Edea!
@ the Movies 09:40 05/11/2022