Disa nga emisionet më të mira të Top Albania Radios tanimë dhe në Top News!
TAR Exclusive • 11:43 11/05/2022
TOP ALBANIA RADIO sjell programet e saj më të mira, në TOP NEWS. "Sot Nuk Është e Hënë", "Ndryshe", "Pardon My French", "Çdo Gjë Është Ashtu si duket", "Pasò". Top Albania Radio në Top News, nga e hëna në të premte, mbas orës 22:00.
Grupi “Krojet e Velçës” në një intervistë ekskluzive për TAR!
TAR Exclusive 15:08 28/06/2022
Deklarata që trazoi rrjetin, reagimet e Zhaklinës dhe Fifit!
TAR Exclusive 19:30 24/06/2022
Interpretimi i Ndriçim Xhepës në eventin e ‘Shtëpisë Studio Kadare’!
TAR Exclusive 20:53 15/06/2022
Interpretimi i Arben Derhemit dhe Olta Dakut në eventin e ‘Shtëpisë Studio Kadare’!
TAR Exclusive 20:52 15/06/2022
Interpretimi i sopranos Erinda Agolli në eventin e ‘Shtëpisë Studio Kadare’!
TAR Exclusive 20:51 15/06/2022
Një event që nuk duhej humbur ai i ‘Colour Day Festival’!
TAR Exclusive 10:03 15/06/2022
CryJaxx i ‘vunë flakën’ skenës së “Colour Day Festival”!
TAR Exclusive 15:00 14/06/2022