Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design

Disa situata që vetëm vajzat e gjata mund t’i kuptojnë!

Nëse gjithmonë duhet të përkuleni për të bërë një fotografi, ose zbuloni se koka e dushit është më e ulët se koka juaj, atëherë ju e dini luftën e përditshme e të qenit një person shumë i gjatë. Ka momente që ndiheni në siklet, në panik, ose edhe me vetëbesim të lartë duke qenë se jeni i veçanti i shoqërisë apo familjes.

Ka disa situata të jetës së përditshme ku këta persona, ose më saktë gjatësia trupore e tyre vihet në shënjeshtër gjatë gjithë kohës nga njerëzit përreth. Nëse edhe ju që po e lexoni këtë jeni një person i gjatë a mendoni se i keni kaluar edhe ju këto situata që do t’ju sjellim më poshtë?!

Hidhini një sy:

Një fustan bëhet një bluze për ty

Ju bëheni një mburojë njerëzore nga dielli

Ju nuk mund të fshiheni duke u përzier në turmë

Ju keni provuar poza të ndryshme akrobatike për t’u zvogëluar

Njerëzit gjithmonë pyesin se sa i gjatë jeni

Ndihet sikur balli juaj ka nevojë për një jastëk të veçantë

Njerëzit gjithmonë ju thonë të lëvizni

Ju keni nderin të merrni gjëra nga rafti i sipërm

Ritmi juaj shëtitës është ritmi i vrapimit të të gjithë të tjerëve

Ju keni dëgjuar të gjitha shakatë dhe pseudonimet e gjatësisë

Veshja e takave të larta shihet si një krim

Njerëzit mendojnë se është e vështirë për ju të gjeni një partner