Dj Vini rrëfen, nga momenti kur hyri në punë në TAR e deri tek një nga momentet më gazmore!
1këngëx2 • 10:17 16/02/2022
Dj Vini është një nga Dj më të vjetër të Top Albania Radios që edhe sot e kësaj dite ai e bën me shumë pasion punën e tij. Këtë 24-vjetor të TAR, Vini ka kujtuar momentin e parë kur erdhi në kontakt me radion më të dashur për shqiptarët dhe emocionet e para të punës. Elios Shuli Brarend Akçiu Paloma Dj Vini
“Richter” në “Best Istanbul Film Festival”, Bes Bitraku dhe Koloreto Cukali flasin për TAR!
1këngëx2 12:37 06/08/2022
Nostalgji! Mimoza Picari rrëfen kujtimet e vjetra në TAR…
1këngëx2 16:36 16/02/2022
Eno Popi zbulon emisionin e preferuar që ka prezantuar në TAR!
1këngëx2 16:35 16/02/2022
Kozeta Kurti rrëfen kujtimet nga Top Albania Radio!
1këngëx2 15:55 16/02/2022
Artion Vreto flet për rrugëtimin e tij në Top Albania Radio!
1këngëx2 15:53 16/02/2022
Në 24 vjetorin e Top Albania Radios, Paloma tregon momentet më të bukura të rrugëtimit të saj!
1këngëx2 10:31 16/02/2022
DJ Andy tregon eksperiencën më të çuditshme që i ka ndodhur para se të niste punë në TAR!
1këngëx2 10:28 16/02/2022