Celebrities Gossip

Djali hyri me forcë në kështjellën “Windsor”, babai i tij justifikohet!

Babai i një burri të akuzuar për hyrjen brenda me forcë në kështjellën “Windsor” ka thënë se diçka ka shkuar tmerrësisht keq me djalin e tij. Një 19-vjeçar u ndalua në bazë të Aktit të Shëndetit Mendor pasi oficerët e sigurisë thuhet se e panë atë duke u ngjitur në gardhin rrethues dhe thirrën policinë e armatosur në vendngjarje pas orës 8:30 të mëngjesit të ditës së Krishtlindjes.

Më vonë u shfaqën pamje rrëqethëse në video që tregonin një burrë duke mbajtur një hark të zi dhe duke përdorur një zë të shtrembëruar ndërsa kërcënonte për të vrarë Mbretëreshën. Mesazhi i regjistruar thuhet se u dërgua në Snapchat në ditën e Krishtlindjeve, rreth 24 minuta para se një burrë të arrestohej nga policia brenda territorit të Kështjellës “Windsor”. Sot babai i të riut tha se ai nuk kishte folur ende me djalin e tij, por po përpiqej shumë për t’u siguruar që ai të merrte ndihmën e nevojshme. Ai i tha për mediat e huaja:

Diçka ka shkuar tmerrësisht keq me djalin tonë dhe ne po përpiqemi të kuptojmë se çfarë. Ne nuk kemi patur mundësi të flasim me të, por po përpiqemi t’i ofrojmë ndihmën që i nevojitet. Nga këndvështrimi ynë, ne po kalojmë një kohë të vështirë, po përpiqemi ta zgjidhim këtë çështje dhe nuk është e lehtë.

Në video, burri tha se po kërkonte hakmarrje dhe do të përpiqej të vriste Mbretëreshën. Ai tha:

Më fal. Më vjen keq për atë që kam bërë dhe atë që do të bëj. Do të tentoj të vras ​​Elizabeth, Mbretëreshën e Familjes Mbretërore. Kjo është hakmarrje për ata që kanë vdekur në Jallianwala të vitit 1919 Masakra e Baghut. Është gjithashtu hakmarrje për ata që janë vrarë, poshtëruar dhe diskriminuar për shkak të racës së tyre.