Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Do ma rregullosh dhëmbin se e ke dorën e lehtë”, si reagoi Fjoralba ndaj kërkesës së çuditshme?
Ndryshe • 18:26 20/10/2021
Këtë herë "telefonata kurth" ju drejtua një personazhi shumë të dashur nga publiku, prezantueses Fjoralba Ponari. Si reagoi ajo ndaj kërkesës së çuditshme? Për më shumë ndiqni video-n... Fjoralba Ponari Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Alfred Cako për koronavirusin: “Pandemi apo plandemi?”
Ndryshe 19:50 01/12/2021
Alfred Cako: “Toka është e sheshtë dhe nuk rrotullohet!”
Ndryshe 19:49 01/12/2021
Alfred Cako: “Ata që nuk më besojnë janë të çmendur! Së shpejti microchip-i në kokë…”
Ndryshe 19:48 01/12/2021
Mendimet e sinqerta të Alfred Cakos për politikanët shqiptarë…
Ndryshe 18:38 01/12/2021
Nga çfarë ka frikë Alfred Cako?!
Ndryshe 18:37 01/12/2021
Pandemia, koronavirusi dhe karantina në sytë e Alfred Cakos…
Ndryshe 18:15 01/12/2021
Alfred Cako: “Teoritë tona janë antikonspiracioniste…”
Ndryshe 18:14 01/12/2021