Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Showbiz

Do të befasoheni me VIP-at që janë bërë pjesë e “Social Top 5”!

Fundjava nuk mund të quhet e tillë dhe e plotë pa prezencën e rubrikës tuaj më të dashur, e cila ju tregon se çfarë ndryshimesh kanë ndodhur në numrin e ndjekësve të personazheve shumë të njohur.

Bëhet fjalë për “Social Top 5” i cili vjen për ju me shumë dashuri nga Elios Shuli. Ai liston personazhet shqiptarë dhe të huaj, nga vendi i pestë deri në atë të parë në bazë të rritjes së numrin të tyre të “followers”.

Të shumtë janë VIP-at që kanë javë tashmë që ndodhen në Top 5, por nuk mungojnë as hyrjet e reja, personazhe të cilët preferohen shumë prej jush dhe madje ndodh që të befasohemi nga shtimi i ndjekësve të tyre në ritme të shpejta.

Personazhet e huaj:

5. Në vend të pestë qëndron Megan Fox, e cila ka shtuar 400K ndjekës.
4. Në vendin e katërt është këngëtarja, Adele, e cila ka shtuar 600K ndjekës.
3. Travis Barker është në vend të tretqë me 1M ndjekës të shtuar.
2. Kourtney Kardashian është në vend të dytë me 3M ndjekës të shtuar.
1. Këtë Top 5 e kryeson Kim Kardashian me 4M ndjekës të shtuar.

Personazhe shqiptarë:

5. Vendin e pestë e zë Paloma me 7oo ndjekës të shtuar.
4. Në vend të katërt është Semi Jaupaj, e cila ka shtuar 2.3K ndjekës këtë javë.
3. Në vend të tretë ndodhet Dojna Mema e cila ka shtuar 4K ndjekës.
2. Vendin e dytë e zë Donald Veshaj, i cili ka shtuar 4.7K ndjekës.
1. Në vend të parë është moderatorja Bora Zemani, e cila ka fituar 6K ndjekës.