Dokumentari që synon të mbledhë fonde për kurimin e Ana Ninës, Eno Milkani tregon për TAR!
Live From Tirana • 11:50 28/09/2022
I ftuar në studion e “Live From Tirana” ka qenë regjisori i njohur Eno Milkani. Ai na ka treguar më shumë për iniciativën më të re bamirëse, dokumentari që synon të mbledhë fonde për kurimin e Ana Ninës. Stenaldo Mëhilli Eno Milkani Wizii Dj
Producentja e filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”, Blerina Hankollari, zbulon më shumë për të!
Live From Tirana 11:12 30/11/2022
Ibro Deli: “Unë jam shumë i lidhur me beba dhe dua të bëj një beb…”
Live From Tirana 15:47 28/11/2022
Një muzikant ndërkombëtar si Eugent Bushpepa!
Live From Tirana 15:43 28/11/2022
Mimoza Ahmeti tregon të vërtetën e ndërtimit pa leje: “E kisha marrë lejen nga bashkia”!
Live From Tirana 19:33 26/11/2022
Njihuni me personazhet e famshëm që kanë fituar më shumë ndjekës këtë javë!
Live From Tirana 19:27 26/11/2022
Më mirë të lindësh djalë apo vajzë?
Live From Tirana 19:18 26/11/2022
Arian Demolli zbulon arsyen se përse Samanta Karavella nuk ka koncerte në Shqipëri!
Live From Tirana 09:01 25/11/2022