Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Bota

Doni të provoni ndjesinë e burgut, “Alcotraz” çel dyert në Londër!

Në Shoreditch, Londër, një bar me emrin “Alcotraz” lejon njerëzit të kenë një përvojë shumë interesante të ngjashme me atë çfarë përjetojnë të burgosurit.

Ndërsa kufizimet e pandemisë në Mbretërinë e Bashkuar po hiqen ngadalë, baret dhe restorantet kanë pritur sërish njerëz, duke respektuar kufijtë e kapacitetit dhe normave COVID. Baret po provojnë metoda unike për të tërhequr klientë, siç janë zbritjet, opsionet e reja të menusë dhe përvojat tematike si këto.

Në “Alcotraz Cell Block Two One Two”, ofrohen edhe pije alkoolike ndërsa ‘të burgosurit’ mund të veshin kostume jeshile, portokalli dhe madje ‘të kontrabandojnë’ pije alkoolike në dhomat e lokalit.

Janë gjithsej 10 qeli që mund të strehojnë lehtësisht 50 ‘të burgosur’. Nëse të ftuarit janë të suksesshëm në kontrabandimin e alkoolit para rojeve, të burgosurit ekspertë do t’u krijojnë atyre një koktej të porositur, me një frymë të zgjedhur prej tyre.

Lokali u kërkon të burgosurve të tyre të jenë sa më kreativë me përpjekjet e tyre për të kontrabanduar pije alkoolike, me ndihmën e rojeve strikte të burgut që nuk e “lejojnë” kontrabandën brenda burgut.