Doni të zbuloni se kush kryeson listën e “Social Top 5” këtë javë?
Live From Tirana • 16:26 23/01/2022
Si çdo javë në emsionin e “Live From Tirana” ditën e premte kemi edhe rubrikën shumë të dashur për ju e cila quhet “Social Top 5”. Lidhur edhe me zhvillimet më të fundit jo vetëm në Shqipëri por edhe në botë, së bashku edhe me të gjitha ngjarjet e “Big Brother VIP”, në këtë rubrikë monitorohen personazhet të cilët kanë arritur që të shtojnë më shumë ndjekës gjatë javës. Elios Shuli
Romina Ruda zbulon gjithçka mbi projektin më të ri “The Nightflix”!
Live From Tirana 09:39 28/05/2022
Nilsa Hysi zbulon për TAR më shumë për këngën e saj të re!
Live From Tirana 09:38 28/05/2022
Marrëdhënia e brezit të ri me gjyshërit e tyre, Genta Gjapi rrëfehet për TAR!
Live From Tirana 09:37 28/05/2022
Neda Balluku: “Ja pse është e rëndësishme që të pranojmë ndryshimet që po pëson kukulla Barbie sot!”
Live From Tirana 15:30 27/05/2022
Sonila Meço për TAR, gratë në ditët e sotme janë të stresuara më shumë nga burrat apo nga fëmijët?!
Live From Tirana 15:19 27/05/2022
Tifozë me Romën apo Feyenoord, Lorik Cana dhe Erion Veliaj shprehen për TAR!
Live From Tirana 16:29 26/05/2022
Dhuron më shumë se 2000 partitura muzikore, Rudens Turku flet për nismën e tij!
Live From Tirana 08:51 24/05/2022