Dy psikologet tregojnë më shumë për librin e tyre mbi çrregullimet e shëndetit mendor!
Live From Tirana • 10:12 11/08/2022
Të ftuara në “Live From Tirana” kanë qenë Manjola dhe Qerime Daçi, dy motra që ushtrojnë profesionin e psikologes. Së fundmi ato kanë shkruar dhe një libër lidhur me çrregullimet e shëndetit mendor për të cilin na kanë folur më shumë… Albana Ruçi Elios Shuli Manjola Daçi Qerime Daçi Danko Dj
Kush janë personazhet që kryesojnë “Social Top 5” për këtë javë? Zbulojini…
Live From Tirana 15:23 24/09/2022
Gjithçka rreth albumit më të ri “EUDAIMONIA” e tregon vetë KOKA në TAR!
Live From Tirana 15:09 24/09/2022
Të gjithë duhemi në showbiz?! Sipas Suada Daci ka gjithmonë një ‘por’…
Live From Tirana 15:05 24/09/2022
Se sa ndikohet balerini Graciano Tagani nga lajmet që qarkullojnë në rrjet na e tregon vetë në TAR!
Live From Tirana 11:12 23/09/2022
Gjuha e dhunës në programet televizive sipas gazetares Lorina Mixha është e…
Live From Tirana 11:11 23/09/2022
Përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura Big Ben, Stonehenge dhe jo vetëm…
Live From Tirana 10:31 23/09/2022
Cilat janë për Bjordi Mezini 5 këngët e tij më të dashura?!
Live From Tirana 20:05 21/09/2022