Dy të vërtetat e një lajmi 04/06/2022
Dy të vërtetat e një lajmi • 09:42 07/06/2022
Të vërteta që mund të jenë njëherësh tragjike, herë herë dramatike, por brenda fshehin edhe pjesën e tyre komike. Top Albania Radio sjell disa prej ngjarjeve që shënjojnë politikën, ekonominë, aktualitetin, artin dhe sportin në një këndvështrim me titull “Dy të vërtetat e një lajmi”. Edi Hallaçi Saix Dj
Një ngjarje dy të vërteta 30/10/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 00:16 01/11/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 02/10/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 19:32 03/10/2022
Një ngjarje dy të vërteta!
Dy të vërtetat e një lajmi 17:43 03/10/2022
Luiza Gega kampione Evrope, shkarkimi i Gledis Nanos dhe zgjidhja ideale për kursimin e energjisë…
Dy të vërtetat e një lajmi 15:00 06/09/2022
Hallet e Berishës e Metës dhe Akademia e Krifcës…
Dy të vërtetat e një lajmi 17:45 09/08/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 03/07/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 18:04 07/07/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 04/06/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 09:42 07/06/2022