“E mban dot Alesian ky çuni se rëndon shumë…”
S'e Kam me Ty • 20:47 12/08/2021
Albërije Hadërgjonaj pak si padashje e ka konsideruar Alesian 'kategori të rëndë'... Jonida Aliçkolli Isli Islami Dj Wizii
A duhet ta falim tradhëtinë?
S'e Kam me Ty 22:58 03/02/2023
“Amosi nuk i afrohet shijeve të Deas”, Mikela i ngre zërin Fatjonit!
S'e Kam me Ty 22:46 03/02/2023
Çfarë ere mbajnë këmbët e Dea Michelle?
S'e Kam me Ty 22:45 03/02/2023
“Ups”, Katerina Trungu bëhet lëmsh!
S'e Kam me Ty 22:44 03/02/2023
“Logjikë fshatari”, prezantuesja përzë avokat Ngjelën…
S'e Kam me Ty 22:43 03/02/2023
Provokimet dhe ofendimet në Përputhen s’kanë të shteruar!
S'e Kam me Ty 22:42 03/02/2023
“Karrierë mashtruesi”, për kë e ka fjalën Erjona Rusi?
S'e Kam me Ty 22:40 03/02/2023