Celebrities Gossip Showbiz

E trishtuar për shkak të Tristan, Kris Jenner krah Khloe Kardashian!

Më herët gjatë këtij muaji, Tristan Thompson konfirmoi se ai ka një fëmijë, një djalë, me Maralee Nichols pasi mori rezultatet e testit të atësisë. Disa javë pas njoftimit të tij dhe faljes publike ndaj saj, Khloe Kardashian, po kërkon tek nëna e saj, Kris Jenner, pak mbështetje. Përkundër faktit se është skandali i tretë i mashtrimit publik i shkaktuar nga 30-vjeçari Tristan, Khloe është me të vërtetë duke luftuar, tha një burim për People.

Ajo është duke u mbështetur shumë te Kris gjatë gjithë kohës. Por Kris dëshiron që Khloe dhe Tristan të kenë një raport të mirë, kështu që ajo po e inkurajon Khloe të mbajë linjat e komunikimit të hapura. Khloe është vërtet duke luftuar me atë që po ndodh me Tristan. Këtë herë që ai ka qenë i pabesë, ka qenë shumë më e vështirë se herët e mëparshme. Ajo me të vërtetë dëshiron që marrëdhënia të funksionojë dhe ajo është shkatërruar.

Khloe dhe Tristan, të cilët ndanë së bashku vajzën True, ishin në një lidhje në mars të vitit 2021 kur ai kishte marrëdhënie seksuale me Maralee. Ata u ndanë më vonë në qershor.

Khloe donte të ishte si në përrallë me të dhe ajo është shumë e mërzitur. Njerëzit përreth saj kurrë nuk e kanë parë atë kaq të trishtuar dhe janë kaq mirënjohës që ka nënën e saj atje.

Përveç djalit të tij të porsalindur dhe vajzës 3-vjeçare True me Khloe, ai gjithashtu ndan një djalë 5-vjeçar, Prince me ish-in Jordan Craig.