E vërteta pas trekëndëshit Dafina, Ledri dhe Sara!
Pardon My French • 18:30 21/09/2023
Një emision ku si asnjëherë më parë mendimet dhe fjalët vijnë si në jetë, të pacensuruara…Mirë, ndoshta pak të censuruara. Cila kanë qenë ngjarjet më kryesore nga bota e showbiz-it tonë?! Jonida Aliçkolli Eno Popi Dj Ankloe
Velina e “Fiks Fare”: “Kam rënë në dashuri me Sardi Strugaj”!
Pardon My French 19:06 01/12/2023
Velinat e “Fiks Fare” zbulojnë talentet e fshehta!
Pardon My French 19:03 01/12/2023
RTSH i mbyll derën serialit “Njerëz dhe Fate”!
Pardon My French 19:02 01/12/2023
Ledrin apo Sarën? Kë mbështet Ermal Fejzullahu?
Pardon My French 19:01 01/12/2023
Nga lajmet më të bujshme deri tek dashuria e velinës për Sardi Strugaj gjithçka në PMF 30/11/2023
Pardon My French 19:03 30/11/2023
Rita Petro në BB VIP 3!
Pardon My French 17:32 25/11/2023
Rita Petro mbi dashurinë e jetës: “Të dy ishim të martuar, e kam ndjerë paragjykimin”!
Pardon My French 17:32 25/11/2023