Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Showbiz

Ed Sheeran, mentori perfekt për artistët e rinj në “The Voice”!

Familja e “The Voice” sapo u bë më e madhe me një super yll global! Pasi fituesja e Grammy, Ariana Grande u fut në karrigen e madhe stërvitore të kuqe, Ed Sheeran zyrtarisht i bashkohet sezonit të 21 si një mentor. Ylli ndërkombëtar Ed Sheeran po bashkohet zyrtarisht me konkursin e këngëve të NBC si mentor, siç u shpall sot më 5 tetor.

Fituesi i Grammy bashkohet me trajnerët John Legend, Ariana Grande, Kelly Clarkson dhe Blake Shelton për të mentoruar artistët e mbetur përpara ‘Knockouts’, duke filluar të hënën më 25 tetor. ‘Knockouts’ përmban artistë konkurrues të çiftuar kundër një shoku të ekipit, por këngëtarët mund të zgjedhin këngët e tyre për të performuar individualisht, ndërsa konkurrenti i tyre i drejtpërdrejtë shikon dhe pret.

Si një mentor, Sheeran do të përdorë përvojën e tij të vlerësuar nga kritika në shkrimin e këngëve, prodhimin muzikor dhe interpretimin për të siguruar mentorim të shumëanshëm, duke i udhëhequr artistët në zgjedhjet e tyre vokale dhe teknike. Këngëtari i “Thinking Out Loud” gjithashtu do t’i ndihmojë garuesit të lundrojnë në pjesën më të vështirë të ‘Knockouts’, në zgjedhjen e një kënge që thekson vërtet zërin e tyre.

Vetëm trajnerët mund të zgjedhin fituesin nga ekipi i tyre për të kaluar në ‘Playoffs Live’. Sa i përket muzikës së vetë Sheeran, fituesi katër herë i Grammy do të publikojë albumin e tij të fundit në studio =, duke shfaqur këngët kryesore të klasifikuara “Bad Habits” dhe “Shivers”, të premten më 29 tetor.